brunch-pannkakor-stockholm

Klassisk brunch

På vår brunch i Stockholm finner du allt från omtyckta klassiker till spännande smaker i ny tappning. Vare sig du är ute efter en glutenfri brunch eller laktosfri brunch har vi alternativen för dig.

Glutenfritt, vegetariskt, laktosfritt eller veganskt

Har du svårt att välja restaurang på grund av dina eller dina vänners allergier? På vår brunch erbjuder vi alltid glutenfria, vegetariska, laktosfria och veganska alternativ som komplement till vårt övriga utbud. För oss är det viktigt att kunna erbjuda något för alla, så samla dina kära och lämna en dag i kalendern till oss.

Vad ingår i vår Stockholmsbrunch?

När du besöker oss för en brunch i Stockholm kan du fylla tallriken med allt från utsökta minipizzor, flera olika sallader till klassiska kycklingspett och äggröror. Vi tillagar en stor del av maten från ekologiska råvaror, och är noga med vilka ingredienser vi använder. Våra kockar steker även nygräddade pannkakor som du kan välja att toppa med färska bär och grädde om du önskar. Längsmed bordet hittar du allt från olika tårtor, brownie, bullar och croissanter.

brunch-buffe-kaffe-frukt-stockholm

Har du frågor gällande brunchen eller andra önskemål? Hör av dig!

Har du några frågor kring vår brunch eller har andra funderingar så kontakta oss gärna – vi återkommer till dig så snart vi kan. Lättast är att nå oss via vårt kontaktformulär, per mejl eller telefon, som du finner längre ner på sidan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sätt guldkant på veckan med vår fantastiska Stockholmsbrunch, vi erbjuder mängder av god mat för dig och dina nära.